Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ramses Meijer nieuwe directeur Sales & Marketing Bel Air Hotel

Den Haag, december 2010- Ramses M. Meijer wordt per 1 januari 2011 benoemd tot Directeur Sales & Marketing van het Haagse Bel Air Hotel dat komend jaar 40 jaar bestaat. Meijer gaat deel uit maken van de Directie van Bel Air. Andere Directieleden zijn; Vasfi Isitan Director of Operations en Stephan van der Meulen General Manager van het hotel.

De heer Meijer brengt brede en internationale expertise mee op het gebied van marketing en Sales, Public Relations en algemeen management. 'Ik verwacht dat ik op basis van mijn kennis en ervaring een substantiële bijdrage kan leveren aan de internationale maar ook nationale koers die het hotel nu vaart. Het is nu al een prachtproduct dat door de recente investeringen in zijn vergader- en conferentiefaciliteiten nog beter onder de aandacht mag komen. Daarvoor wil ik ook het 40-jarig jubileum gebruiken. Ik ben ervan overtuigd, dat de gast bij ons meer kan krijgen dan hij verwacht, dat is het mooie van het hotel'.

"Wij verwachten met de aanstelling van Ramses Meijer een goede Director of Sales & Marketing gevonden te hebben, die de positie van Bel Air in de markt kan versterken. Zijn ervaring in de internationale hotellerie zien wij als een belangrijke toegevoegde waarde voor Bel Air. Nu en in de toekomst", laat General Manager Stephan van der Meulen weten.

De heer Meijer (Hotel Management School Leeuwarden) heeft zijn sporen in het hotelwezen meer dan verdiend. Hij heeft sinds 1999 diverse Executive Management functies vervuld binnen de internationale hotellerie. Zo was hij recentelijk werkzaam bij de Omni Hotels & Resorts in Chicago waar hij sinds 2008 de rol van Director, Global Accounts (GSO) heeft vervuld. Daarnaast is hij circa 6 jaar werkzaam geweest bij InterContinental Hotels & Resorts Group en werkte hij in Atlanta voor het Ritz-Carlton.

Over Bel Air
Bel Air Hotel Den Haag ligt in het hart van het Statenkwartier, tegenover het Catshuis en op loopafstand van het Gemeente Museum en het World Forum Convention Centre. De kamers en suites aan de westzijde bieden zicht op de zee, die aan de oostzijde op de prachtige skyline van Den Haag. Verder beschikt het hotel over de nieuwste vergader- en conferentiefaciliteiten voor groepen van 8 tot 500 personen, 327 hotelkamers, waarvan 7 Ambassador Suites, 8 Appartementen en 12 Executive Business Suites, trendy restaurant Purple, Brasserie, authentieke Jazz Bar, Bar Lounge, Fitnessruimte en privé parkeergelegenheid. Op een steenworp liggen vele Haagse bezienswaardigheden en winkelstraten. Scheveningen is ook snel en gemakkelijk bereikbaar. Zie voor meer informatie www.belairhotel.nl.