Published: 15:29 CET 20-12-2010 /Thomson Reuters /Source: USG People NV /XAMS: USG /ISIN: NL0000354488 Besluiten Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders USG People N.V.

Almere, 20 december 2010 - Alle agendapunten van de op 20 december 2010 gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn conform het voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd, dan wel vastgesteld.

De Raad van Commissarissen heeft voorgesteld Rinse de Jong te benoemen als lid van de Raad van Commissarissen van USG People N.V. In afwachting van zijn benoeming was Rinse de Jong vanaf 1 september 2010 reeds toegevoegd aan de Raad van Commissarissen. De aandeelhouders hebben ingestemd met de benoeming en hebben hem benoemd voor een periode van vier jaar. Hij zal tevens de rol van voorzitter van de auditcommissie gaan vervullen.

De Raad van Commissarissen heeft na afloop van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders mevrouw Leen Geirnaerdt benoemd tot Chief Financial Officer. De heer Hans Coffeng en de heer Eric de Jong zijn door de Raad van Commissarissen benoemd tot Chief Operational Officer en de heer Albert Jan Jongsma is benoemd tot Chief Corporate Officer. De benoemingen vinden plaats per 20 december 2010, allen voor een periode van vier jaar.

De aandeelhouders van USG People hebben tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ingestemd met de voorgestelde statutenwijziging, welke onder meer was ingegeven door het van kracht worden van een tweetal wetten, te weten de Wet aandeelhoudersrechten en de Wet standpuntbepaling en spreekrecht OR.

Vanwege de langere wettelijk voorgeschreven oproepingstermijn voor algemene vergaderingen zal de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van USG People worden verplaatst van 21 april 2011 naar 26 mei 2011.