Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LIBéMA VAKANTIEPARKEN: VAKANTIES INCLUSIEF ENTREE TOT 6 ATTRACTIEPARKEN

Logeren in Jungalows en thema-bungalows. Kampeertarieven voor 2011 fors verlaagd.

Hilvarenbeek, maandag 20 december 2010 - Dezze week verschijnt de nieuwe brochure van Libéma Vakantieparken. In de 40 pagina's tellende brochure zijn drie gethematiseerde vakantieparken opgenomen. Naast de onderscheidende thema's van de parken, is ook de ExtraCard van Libéma Vakantieparken uniek. Hiermee kunnen onder andere Jungalow- en bungalowgasten gratis en onbeperkt naar zes attractieparken. Kampeergasten kunnen in 2011 profiteren van verlaagde kampeertarieven en kunnen de ExtraCard vanaf ¤ 17,95 als extra bijboeken.

Slapen in een bungalow waar het thema fazant zelfs tot in de lampenkap is doorgetrokken of in een Jungalow met zebramotief wakker worden van een leeuwenbrul: dat en meer beleven gasten die kiezen voor Libéma Vakantieparken. De drie Brabantse parken bezorgen gasten een belevenisvakantie in verschillende thema's. Gasten die logeren op Libéma Vakantiepark Beekse Bergen of Libéma SafariCamp Beekse Bergen (in Hilvarenbeek) worden ondergedompeld in een Afrika-thema. Zo hebben zij vanaf een uitkijkpunt zicht op de savanne met zebra's en giraffen, kunnen zij zwemmen in het Junglebad en varen naar Safaripark Beekse Bergen. Wie kiest voor Libéma Vakantiepark Dierenbos (in Vinkel) kan een vakantie vol bosdieren tegemoet zien. Dat begint al met de gethematiseerde bungalows in bijvoorbeeld een dassen- of hertenthema. Dineren kan hier in de Boswachtershoeve en op de bowlingbaan lijkt het alsof gasten een 'strike' in het bos gooien. Alle vakanties van Libéma Vakantieparken kunnen wo rden gereserveerd via www.libemavakantieparken.nl en via 0900-0200 (¤ 0,10 p.m.).

ExtraCard
Met de in Nederland unieke ExtraCard hebben gasten die logeren in een (kids)Jungalow, (kids)bungalow, chalet, boomhut, blokhut of kant-en-klare tent gratis en onbeperkt entree tot Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, zwem- en schaatssensatie Sportiom, Speelland Beekse Bergen, Expeditie Ecodrome en het Stripmuseum. Kampeergasten kunnen de ExtraCard vanaf ¤ 17,95 p.p. alss extra bijboeken. De card is al na één bezoek aan Safaripark Beekse Bergen (t.w.v. ¤ 19,95) terugverdiend.

Mooi Weer Garantie
Kampeerders profiteren in 2011 van fors verlaagde kampeertarieven. Bovendien trakteert Libéma Vakantieparken op gratis kampeerweken in het hoogseizoen. Voor verschillende aankomstdata middenin de zomervakantie geldt: wie twee weken komt kamperen, krijgt de derde week cadeau. Bovendien geeft Libéma Vakantieparken een Mooi Weer Garantie waarmee gasten na een onverhoopt 'in het water gevallen kampeervakantie' in het naseizoen van 2011 gratis terug mogen komen.



Ingezonden persbericht