Gemeente Cromstrijen


Nieuwe stichtingen voetbalcomplexen tekenen huurovereenkomst (20-12-2010)

Maandag 20 december 2010 om 16.00 uur beëindigden de voorzitters van de voetbalverenigingen SSS en NSVV de huidige huurovereenkomst van hun sportcomplexen. Daarvoor in de plaats ondertekenden het bestuur van de nieuwe stichtingen en burgemeester Giel Janssen de nieuwe huurovereenkomsten.

Nieuwe stichtingen
De voetbalverenigingen SSS en NSVV richtten beiden een stichting op: Stichting Beheer Sportcomplex NSVV en Stichting Beheer Sportcomplex Klaaswaal. Met de oprichting van deze stichtingen geven beide verenigingen aan dat zij naar de toekomst kijken en hun ambitie willen vergroten. Door de oprichting van de stichtingen wordt het onder andere mogelijk gemaakt om op beide complexen een kunstgrasveld te realiseren.

De Stichting Beheer Sportcomplex NSVV bestaat uit:
* De heer A. Kruithof, voorzitter

* De heer R.W. Reedijk, penningmeester

* De heer C. Tolenaars, secretaris
De Stichting Beheer Sportcomplex Klaaswaal bestaat uit:
* De heer A. van Garderen, voorzitter

* De heer K.J. Hagendijk, penningmeester

* De heer A. de Bie, secretaris
Ondertekening
De voorzitter van SSS, de heer B. van der Linden, en de voorzitter van NSVV, de heer A. Kruithof, ondertekenden 20 december de opzeggingsbrief van de huidige huurovereenkomst. Vervolgens ondertekende het bestuur van de stichtingen de nieuwe huurovereenkomst. Burgemeester Giel Janssen ondertekende namens de gemeente Cromstrijen.

Wethouder Peter Riedijk sprak zijn complimenten uit over de samenwerking tussen beide voetbalverenigingen en de gemeente. Deze ondertekening vormt een belangrijke mijlpaal.