Gemeente Roermond

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Seuren-op het Broek

Op maandag 20 december 2010 ontving mevrouw G.H.E. Seuren op het Broek (89) uit handen van Burgemeester Henk van Beers een Koninklijke Onderscheiding.

Mevrouw Seuren is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking vond plaats in Verpleeghuis St. Camillus te Roermond.

Verdiensten
Mevrouw Seuren- op het Broek is tot medio dit jaar erg actief geweest. Haar hoge leeftijd weerhield haar er niet van om voor anderen klaar te staan. Ruim 30 jaar heeft zij zich als vrijwilliger ingezet in Zorgcentrum Camillus te Roermond. Zij was een all-roud vrijwilligster. Zij was behulpzaam als activiteitenbegeleidster en zij bracht de bewoners naar afspraken, variërend van de fysiotherapie tot de kapper. Daarnaast begeleidde zij 32 keer bewoners naar en tijdens gezamenlijke vakanties.

Ook is zij 13 jaar gastvrouw geweest voor nieuwe bewoners van Zorgcentrum Camillus en was zij 6 jaar (bestuurs)lid van de carnavalsvereniging van het zorgcentrum.

Niet alleen de ouderen hadden haar aandacht maar ook de jeugd. Zo heeft zij 15 jaar gekookt voor leiding en kinderen tijdens de kampweken van Jong Nederland Swalmen. Dagelijks verzorgde zij meerdere maaltijden voor circa 100 kinderen en leiding.

Eerste publicatiedatum: 16-12-2010 Bijgewerkt: 20-12-2010