Gemeente Echt-Susteren


Inzameling Limburg uit veiligheidsoverwegingen tijdelijk gestopt

Om de veiligheid van medewerkers en inwoners niet in gevaar te brengen zamelt Van Gansewinkel het huishoudelijk afval in de provincie Limburg vandaag (21 december 2010) niet in. Door de hevige sneeuwval in het afgelopen weekend zijn de wegen op de inzamelroutes onbegaanbaar geworden voor de inzamelvoertuigen. Het huishoudelijk afval zal bij de volgende, reguliere inzamelingsronde worden meegenomen. Het is toegestaan om volgende week eenmalig één (maximaal twee) lossen zakken met afval erbij te plaatsen.

Â

Van Gansewinkel hervat de inzameling deze week zo snel mogelijk. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden en de gesteldheid van de wegen. Bij de afweging staat de veiligheid van medewerkers en inwoners voorop.

Â

Voor nadere informatie;

Van Gansewinkel Groep

Tim Kezer, Persvoorlichter

Telefoon: +31 40 751 4526

tim.kezer@vangansewinkel.com

Â

Over Van Gansewinkel Groep

Van Gansewinkel Groep is behalve als afvaldienstverlener ook actief als grondstoffen- en energieleverancier. Het afval- en milieuconcern is werkzaam in 8 landen (Benelux, Polen, Tsjechië, Hongarije, Frankrijk en Portugal). Met haar dochterbedrijven Van Gansewinkel, Coolrec, Maltha en AVR is Van Gansewinkel Groep actief in de gehele afvalketen. Bij de organisatie werken ruim 5.800 mensen. Zij realiseren een jaaromzet van ⬠1,1 miljard.

Afval bestaat niet. Dat is het credo van Van Gansewinkel Groep. Centraal staat de filosofie dat afvalproducten als grondstof voor nieuwe producten dienen.