Gemeente Ede

dinsdag, 21 december 2010

Uitgifte emmers zout voor inwoners stopt

Het winterse weer houdt aan en er wordt flink gestrooid. Dit heeft gevolgen voor de zoutvoorraad in Ede. Het is vanaf vandaag dan ook niet meer mogelijk gratis zout af te halen bij het Afvalbrengstation aan de Neonstraat in Ede. De zoutvoorraad is niet op, maar dit zout is allemaal nodig voor de doorgaande wegen en fietspaden in Ede. Naar verwachting wordt bij Afvalcombinatie de komende tijd wel zout geleverd door de zoutleveranciers, maar met de zoutschaarste in het gehele land, is dat op dit moment geen zekerheid.

Zout afhalen

Vorige week deed de gemeente een oproep aan burgers om zelf een steentje bij te dragen aan de gladheidbestrijding in de wijk. Hiervoor konden burgers een emmer zout afhalen bij Afvalcombinatie. Helaas is dit door het aanhoudende winterse weer niet meer mogelijk. De gemeente hoopt dat burgers alsnog zelf aan de slag gaan.

Informatie

Voor meer informatie of het doorgeven van klachten kunt u contact opnemen met het KlantContaktCentrum van de gemeente Ede, (0318) 68 09 11 of via info@ede.nl. Ook kunt u contact opnemen met de Afvalcombinatie, (0318) 64 81 60 of afvalcombinatie.nl.