Gemeente Kapelle

Menukaart jaarwisseling

Evenals andere jaren maken wij ook deze jaarwisseling weer gebruik van de menukaart. Helaas is deze menukaart nodig om de jaarwisseling voor een ieder daadwerkelijk een feest te laten zijn. Wie een andere definitie van feest heeft, resulterend in onacceptabel gedrag en overlast, kan geconfronteerd worden met één van de gerechten van onze menukaart.

Daarnaast doen wij voor het eerst mee met de Zeeuwse campagne, die zich richt op het tegengaan van schade door vernielingen tijdens de jaarwisseling. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat dit ook daadwerkelijk effect heeft, het gaat immers om gemeenschapsgeld waar we veel leukere dingen mee kunnen doen.

Er worden weer stookplaatsen in elke kern ingericht om de vreugdevuren mogelijk te maken. Op de volgende plaatsen mag een vreugdevuur gemaakt worden:

kern Biezelinge:

* speelweide Marktplein;

* kern Kapelle: parkeerterrein Weststraat;
* kern Schore: plein speelweide Boomweidelaan;
* kern Wemeldinge: Dorpsplein.

Rest mij nog u allen goede en plezierige feestdagen toe te wensen.

Jon Herselman, loco-burgemeester

Afvalbakken tijdelijk verwijderd Belangrijke telefoonnummers Carbidschieten: regels Ook met de feestdagen: geen 16, geen druppel! Vreugdevuren: regels Vuurwerk: regels en tips Wet maatregelen ter bestrijding van voetbalvandalisme en ernstige overlast