Gemeente Alkmaar


Wethouder Leerink feliciteert Resto VanHarte met lustrum

Alkmaar, 21 december 2010

Deze maand bestaat Resto VanHarte vijf jaar en dat werd in de vestiging in Alkmaar in wijkcentrum Mare Nostrum gevierd. "Resto VanHarte vervult een belangrijke maatschappelijke rol in de wijk. Mensen en organisaties uit de wijk ontmoeten elkaar hier, doen nieuwe contacten op en er ontstaan vriendschappen", aldus wethouder Gert-Jan Leerink. "Resto VanHarte is onmisbaar in de wijk. Ik feliciteer hen dan ook van harte met dit lustrum en hoop er vaker te komen voor het lekkere eten én het goede gezelschap".

Cadeaubon
Eerder deze maand reikte wethouder Gert-Jan Leerink samen met de Kerstman de eerste Resto VanHarte Cadeaubon uit aan Jolanda Kamper. Op die manier dankten zij Jolanda voor haar tomeloze inzet als Restomanager in de afgelopen jaren. Met de Resto VanHarte Cadeaubon kan de koper een complete maaltijd cadeau doen voor EUR 15, de werkelijke kostprijs van een maaltijd (zonder subsidies of donaties).

Kom mee eten
Bezoek Resto VanHarte in De Mare en kom mee eten! Het Resto is elke woensdag en donderdag open in Mare Nostrum aan de Arubastraat 2. Regelmatig komt er een bijzondere gast, buurtprofessional of organisatie op bezoek om informatie te geven en te vertellen over activiteiten in de stad. Een driegangenmaaltijd kost EUR 6,-, voor mensen met een AlkmaarPas EUR 3,-. Reserveren? Bel gratis 0800-0151 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur). Voor meer informatie of het bestellen van een cadeaubon: www.restovanharte.nl.

Uitreiking bon