Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Teleperformance stelt Leendert van Duijn aan als CIO Benelux

maandag 20 december 2010
Zoetermeer, 20 december 2010 - Teleperformance, marktleider in de contactcenter branche, heeft Leendert van Duijn (33) aangesteld als Chief Information Officer voor de Benelux. Van Duijn wordt hiermee verantwoordelijk voor de integratie van de verschillende vestigingen van Teleperformance op het gebied van IT.

Van Duijn is al meer dan 12 jaar werkzaam in de IT branche. De afgelopen acht jaar werkte hij voor T-Mobile, waar hij verschillende management posities bekleedde. Voordat hij bij T-Mobile aan de slag ging had hij een eigen bedrijf in software ontwikkeling. Van Duijn kijkt ernaar uit om met behulp van technologische vernieuwingen voordelen aan de klanten van Teleperformance te bieden. "Ik vind het een uitdaging om de IT binnen Teleperformance verder te ontwikkelen en hierbij ondersteuning te kunnen bieden."

leendert

Over Teleperformance
Teleperformance is `s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten en combineert internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance Benelux, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot de topspeler in de contact center branche en biedt haar complete dienstverlening aan vanuit vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond, Maastricht en Brussel. In de Benelux zijn meer dan 2300 medewerkers actief die werken voor een groot aantal prominente merken in diverse branches.