Politie Rotterdam Rijnmond



ONDERZOEK NAAR MISDRIJF IN VOLLE GANG

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 21-12-2010 14:20

28150_1.jpg Een team van 20 rechercheurs onderzoekt het misdrijf waarbij de 42-jarige Cuma Pinar uit Hoogvliet, bij leven ook wel `Ali" genoemd, om het leven kwam. Cuma laat zijn vrouw en drie kinderen achter.

De politie heeft inmiddels veel mensen gesproken om meer zicht te krijgen op het leven van Cuma en wat er in het weekend van 4/5 december exact gebeurd is. Ook zijn er stoepborden geplaatst en getuigenoproepen verspreid. De politie heeft een aantal tips gekregen, die worden nader onderzocht.

Inmiddels is vastgesteld dat het slachtoffer zaterdagavond 4 december rond 22.00 uur bij het Essostation aan de 's Gravendijkwal voor het laatst levend gezien is. Hij was in het bezit van een Mercedes SL500 die hij van een vriend had geleend. Hij keerde die nacht echter niet terug bij zijn gezin in Hoogvliet, maar werd zondagmiddag 5 december in levenloze toestand aangetroffen onder de Van Brienenoordburg. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gekomen.

De politie wil nog steeds graag antwoord op de volgende vragen:
- Wie heeft tussen zaterdagavond 4 december en zondagmiddag 5 december Cuma en/of de auto gezien.

- Heeft iemand informatie over waar Cuma zaterdag 4 december is geweest en met wie hij die dag contact heeft gehad.

Heeft u informatie dat kan bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf? Neem dan alstublieft contact op met het rechercheteam op telefoonnummer 0800-7444488. Volledig anoniem kan ook, via 0800-7000. Dit misdrijf moet opgelost worden!