Grolsch en Go Ahead Eagles verlengen sponsorcontract

21/12/2010 17:07

Koninklijke Grolsch NV

Grolsch en Go Ahead Eagles verlengen sponsorcontract

Betaald voetbalorganisatie Go Ahead Eagles, Drankenhandel EYkelenkamp Dorstlessend en bierbrouwerij Grolsch tekenen woensdag 22 december 2010 een overeenkomst voor het verlengen van de sponsoring. In het contract komen de partijen overeen dat Grolsch de komende jaren de voetbalclub uit Deventer financieel blijft ondersteunen. Uiteraard blijven EYkelenkamp Dorstlessend en Grolsch hiermee ook de exclusieve dranken- en bierleverancier van Go Ahead Eagles en haar stadion de Adelaarshorst.

Het sponsorcontract wordt woensdagmiddag in de Grolsche Bierbrouwerij ondertekend door Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles, Bert Doornebos, Bestuurslid van Go Ahead Eagles, Arjan Poll, Account Manager van Drankenhandel EYkelenkamp Dorstlessend en door Rob Snel, Algemeen Directeur van Grolsch. "Al sinds 2001 hebben we een hele plezierige samenwerking met Go Ahead Eagles. We zijn dan ook verheugd dat we deze samenwerking kunnen continueren. Met het verlengen van het contract combineert Grolsch wederom haar twee passies: voetbal en de regio! Plezier en ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. Grolsch kent een sterke regionale verankering in Oost-Nederland en we hopen hiermee onze band met Deventer en omstreken verder te kunnen versterken.", aldus Rob Snel.

Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles: "Wij zijn erg blij dat Grolsch samen met EYkelenkamp Dorstlessend het sponsorcontract met onze prachtige club verlengt en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan het in de komende jaren verder kunnen uitbouwen van onze horeca- en stadionfaciliteiten. Een betrouwbare en professionele partner op dit gebied, die ook nog eens onze taal spreekt, is daarbij onontbeerlijk."





http://www.koninklijkegrolsch.nl