Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Zlata Brouwer
Datum: 21-12-2010

Hilversumse violiste (25) opent vioolstudio in business centre

Op 1 Jan trekt violiste Zlata Brouwer (25) in het Hilversum Business Centre in. 'Zo kan ik tot diep in de nacht repeteren.' Zlata speelt solo en in haar strijktrio op bruiloften, diners, recepties en culturele avonden.

Geen vioolles!
Bij een vioolstudio denkt men al snel aan een plek waar vioolles gegeven wordt. Dat is in Zlata's studio niet het geval. Enige tijd geleden heeft ze haar lespraktijk moeten sluiten. Haar optredens, repetities en haar bedrijf Zlata Strijkinstrumenten namen te veel tijd in om nog les te kunnen geven.

Ondernemerschap
Zlata is regelmatig in het nieuws met haar bedrijf Zlata Strijkinstrumenten. Ze heeft in 2010 in de Viva400 en de Sprout 25onder25 lijsten gestaan en stond in de finale van de Studenten Ondernemersprijs. Ze coacht zelfs jonge ondernemers. Het combineren van haar viooltalent en ondernemerstalent is haar niet vreemd.

Muziek
Vanuit haar opleiding is Zlata klassiek violiste. Ze speelt veel klassieke muziek, maar combineert dit met zigeunermuziek, Bosnische volksmuziek en eigen improvisaties. In juli 2010 heeft ze het innovatieve en creatieve strijktrio 'Butterfly Tio' opgericht, wat in december 2010 haar eerste CD opname had. Ze treedt elke week op en is blij dat dit heeft mogelijk gemaakt haar eigen studio te openen.



Ingezonden persbericht