Persbericht

Citrix benoemd tot HP AllianceONE Converged Infrastructure Partner of the Year ~ Erkenning voor integratie Citrix XenDesktop met HP Converged Infrastructure ~

Vianen, 21 december 2010 - Citrix Systems heeft de HP AllianceONE Converged Infrastructure Partner of the Year Award gekregen in de categorie desktopvirtualisatie. De prijs is een erkenning voor de prestaties van XenDesktop in het vergroten van de mogelijkheden van HP Converged Infrastructure.

HP en Citrix werken al lang samen in het aanbieden van software, hardware en diensten aan bedrijven. HP reference architecture for XenDesktop helpt klanten om veelomvattende gevirtualiseerde infrastructuren te bouwen, die gebaseerd zijn op XenDesktop met Citrix FlexCast- en HDX-technologieën op het HP-platform.

"Samen met HP hebben we oplossingen ontworpen die onze klanten helpen om hun IT-infrasturen om te bouwen tot de dynamische, flexibele on-demand diensten van de toekomst", aldus Raj Dhingra, group vice president en general manager XenDesktop product group bij Citrix. "We zijn trots op deze erkenning voor onze gezamenlijke inspanningen op dit gebied en kijken uit naar meer samenwerking in de toekomst met HP, zodat we eindgebruikers nog meer kunnen helpen om te werken op elk moment, elke plek en op elk apparaat."

Paul Miller, vice president, Solutions and Strategic Alliances, Enterprise Servers, Storage and Networking bij HP: "Bedrijven willen alleen maar de allerbeste oplossingen als ze overwegen om virtuele desktops te implementeren. Citrix heeft deze award dik verdiend; door onze samenwerking kunnen we eindgebruikers de beste oplossingen en ervaring aanbieden."

Het volledige, Engelstalige persbericht is hier te vinden.