Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

MACY Gray

Melkweg ( dinsdag 21 december ( 20.30 ( E32,50 + lidm.

De eigenzinnige zangeres Macy Gray staat op dinsdag 21 december in de Amsterdamse Melkweg. De funky soul zangeres uit Los Angeles, die bekend staat om haar bijzondere whiskey stem, bracht afgelopen zomer haar vijfde studioalbum 'The Sellout' uit. De voorverkoop voor dit concert start op woensdag 15 september.

Macy Gray bracht haar eerste langspeler 'On How Life Is' in 1999 uit. Dit album sloeg wereldwijd aan en zette Macy Gray direct op de muzikale wereldkaart. Maar hier bleef het niet bij. Gray heeft inmiddels vijf albums op haar naam staan en was genomineerd voor meerdere Grammys. In de categorie Best Female Pop Vocal Performance won zij een Grammy voor het nummer 'I Try'.

Gray heeft met tal van bekende artiesten samengewerkt, zoals Santana, Fatboy Slim, The Black Eyed Peas en Slick Rick. Daarnaast was Gray te zien op het witte doek in films als Training Day, Spider Man en Scary Movie 3.

Macy Gray heeft samen met zangeressen als Lauryn Hill, Erykah Badu en Jill Scott het soulgenre een frisse en bijzondere stem gegeven. Mis dit concert niet!