Ingezonden persbericht


Nr. 289
Hilversum, 16 december 2010

EO VIERT KERST

De EO viert kerstfeest en nodigt daar iedereen voor uit in de kerstcampagne op radio, tv, in bladen en in het interactieve magazine. Op eo.nl/feest staat veel informatie om het Kerstfeest bij de EO te vieren. Zo is er op internet de kerstspecial van het interactieve magazine. Ook de kerstprogammering op radio en tv is dit jaar uitgebreid, met de series Op Zoek Naar God en Goud, Wierrook en Mirre.

In het digitale magazine meer informatie over de programma's van 2011, kerstwensen van de presentatoren en het kerstverhaal met Ernst Daniel Smid. Ook blikt EO-drecteur Arjan Lock terug op 2010. Hieronder vindt u de headlines van onze programma's rondom Kerst. Op de volgende pagina staan alle programmatitels weergegeven.

Op zoek naar God: Dit jaar gaan drie BN'ers op zoek naar God. Zanger en entertainer Gordon, actrice en presentatrice Lizelotte van Dijk en voormalig wereldkampioen judo Dennis van der Geest. Een zoektocht die de drie tot de uithoeken van de aarde zal brengen met maar één doel: het vinden van God.

Goud, Wierook en Mirre: In Goud, Wierook en Mirre volgen we 4 kunstenaars die ieder een speciaal kunstwerk gaan maken voor een goed doel dat zij een warm hart toedragen.

Kerstfeest op het Plein: Op het plein in Deventer zingen duizenden mensen samen met diverse Nederlandse artiesten zoals Ernst Daniël Smid, Thomas Berge, Hind, Edsilia Rombley en Lucas Kramer.

Pelgrimscode (Finale): Na een spectaculaire pelgrimstocht zijn er nog twee BN'ers over. In de heilige stad Jeruzalem gaan zij het gevecht met elkaar. Wie wordt de uiteindelijke winnaar van De Pelgrimscode 2010?

Korenslag (Finale): Drie koren zijn overgebleven. Zij gaan voor de winst in een spannende finaleshow. Één koor wint deze editie van Korenslag en mag zich het komende jaar het beste koor van Nederland noemen.


---

Noot voor redactie,