Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 17 december 2010

Langste nacht met 'Langste Candlelight' op 100% NL

Op dinsdag 21 december wordt de langste nacht van het jaar op 100% NL ingevuld met een marathonuitzending van Candlelight. Deze uitzending begint om 23.00 uur en duurt tot 07.00 uur 's ochtends.

De langste nacht wordt afgetrapt met de 'Slaapliedjes Top 10,' een overzicht van tien nummers waarmee Nederlanders graag in slaap vallen. Vanaf middernacht tot 07.00 uur volgen gedichten van luisteraars, uiteraard voorgedragen door Mister Candlelight, Jan van Veen. Deze gedichten worden afgewisseld met 'de Muziek van Nederland'.

100% NL
Met 1,7 miljoen luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Caro Emerald, Jan Smit maar ook klassiekers van Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. Ook Jan van Veen's Candlelight wordt uitgezonden op 100% NL. Het station is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid interview met Roel VanVelzen en Bracha van Doesburg.