NCRV

Man bijt hond: Een gratis kerstcadeau

Ingezonden door NCRV op 17 december, 2010 - 15:11 Uitzenddatum:
dinsdag, 21 december, 2010 - 18:50
Zender:
Nederland 2

Deze week staat het NCRV-programma Man bijt hond geheel in het teken van Kerstmis. Op verschillende manieren zal te zien zijn hoe Nederland zich opmaakt voor het kerstfeest. Naast de speciale reportages waarin de kerstgekte met een knipoog in beeld wordt gebracht, is er een aantal speciale rubrieken. Met dinsdag onder meer:

Crisis of geen crisis, Nederland tast ook dit jaar weer massaal in de buidel om de feestelijke decembermaand op te leuken met lekker eten en mooie kerstcadeaus. Er zijn ook mensen die iedere cent moeten omdraaien voor ze hem uitgeven. De vriendinnen Rebecca en Marloes weten daar alles van. Zelf hebben ze geen cent te besteden hebben, maar helpen graag andere mensen aan een gratis kerstcadeau.

Deze dagen klinkt op de radio de ene kersthit na de andere. Vaak zijn het steeds weer dezelfde nummers. De broers Terpstra uit het Lucaswolde moeten daar helemaal niets van weten. Zij zijn tevreden met hun eigen kerstmuziek, die ze samen spelen op de traditionele harmonica.

De karaoke-limousine rijdt door Valkenswaard, met aan boord Mien van Anting. Ze zingt het bekende nummer Jingle bells, maar heeft moeite met de Engelse uitspraak.