Gemeente Enschede

Enschede kijkt terug op succesvol evenement

Oproep voor openbaar vervoer heeft gewerkt

Met meer dan 40.000 bezoekers waarvan een groot aantal gebruik heeft gemaakt van het openbaar vervoer kijkt Enschede terug op een succesvol evenement. Massaal zijn mensen met het openbaar vervoer richting de binnenstad van Enschede getrokken om de SBS 6 Kerstparade te bewonderen.

Dit jaar deed de SBS 6 Kerstparade voor het eerst het oosten van ons land aan. En met succes: meer dan veertigduizend mensen stonden langs de route in de binnenstad en genoten van de magische praalwagens die voorbij trokken. Op de SBS 6-wagen waren de zendergezichten Beau van Erven Dorens, Patty Brard, Viktor Brand, Maurice Wijnen, Cilly Dartell en Pepijn Bierenbroodspot vertegenwoordigd. Piet Paulusma bracht ter plekke het weerbericht en Tooske Ragas presenteerde het verslag van de parade dat woensdag 22 december om 23.10 uur te zien is.

Enschede kijkt met SBS 6 terug op een geslaagd evenement. De afgelopen jaren deed de sprookjesachtige stoet met winterse taferelen de steden Almere, Eindhoven, Groningen, Sittard-Geleen en Beverwijk al aan.