Gemeente Best

Hoorzittingen OCBB

13-12-2010

Op woensdag 22 december 2010 om 19.00 uur vinden er drie hoorzittingen plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften (OCBB).

De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld.
* Het door de heer en mevrouw M. Roos ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het invorderen van de verbeurde dwangsom.

* Het door advocatenkantoor Van Mierlo, namens café `de Kruik', ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het opleggen van een last onder dwangsom.

* Het door de heer P. van Genugten ingediende bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders tot het buiten behandeling laten van de aanvraag van een revisievergunning op grond van de Wet Milieubeheer.

De hoorzittingen zijn openbaar en vinden plaats in `de Mosselaar', kamer 1.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u dagelijks tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw J. Dané-van Laarhoven van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360 911.

---