NCRV

Mr. Frank Visser geeft advies in Artis

Ingezonden door NCRV op 21 december, 2010 - 10:14 Uitzenddatum:
woensdag, 22 december, 2010 - 19:20
Zender:
Nederland 2

In het NCRV-programma Recht in de Regio gaat mr. Frank Visser samen met zijn team van juristen van het Juridisch Loket het land in om op verschillende locaties juridische voorlichting te geven. In het hele land komen mensen langs op het inloopspreekuur. In het hele land komen mensen langs met vragen over erfeniskwesties, arbeidsconflicten, geldkwesties en meer. Mr. Visser strijkt deze keer neer in het Amterdamnse Artis.

Mr. Visser krijgt bezoek van meneer en mevrouw Dragt. Zij hebben hun zoontje Marcel op 5-jarige leeftijd geadopteerd uit Slowakije. Eenmaal in Nederland blijkt Marcel een behoorlijke geestelijke achterstand te hebben. Had het adoptiebureau de familie niet moeten waarschuwen? En wie draait er op voor extra kosten van de verzorging van Marcel?

Verder zijn er weer burenruzies, zoals een conflict over een poort. En er komt iemand langs die het belachelijk vindt dat ze moet betalen voor het stallen van haar scootmobiel in haar appartementencomplex. De fietsers staan toch ook gratis?
Programma:
Recht in de regio
Presentator:
Frank Visser
Website:
Eerste hulp bij recht
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Bastienne Engel pers@ncrv.nl, tel: 035 - 671 9273.
* ""