Politie Gelderland-Zuid

Gevaarlijke medicijnen zoek

Culemborg, 22-12-2010 o Dinsdagavond is bij een insluiping in een woning in de Geulstraat in Culemborg, een handtas meegenomen. Daarin zaten naast persoonlijke spullen ook medicijnen. Deze medicijnen kunnen vooral voor kinderen erg gevaarlijk zijn. Het betreft 20 Oxycontin pillen van 5 mg en 32 pillen Oxinorm ook van 5 mg. De politie startte diezelfde avond nog met een buurtonderzoek.

De bewoonster, een 44-jarige Culemborgse, was even naar boven gegaan en ondertussen hebben onbekenden haar handtas uit de keuken meegenomen. Buurtbewoners hadden in de brandgang al het een en ander teruggevonden. Twintig minuten na de insluiping had de gedupeerde vrouw drie jongens zien lopen die bij aanroepen er snel vandoor gingen. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de insluiping.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van team Buren, Culemborg, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 22-12-2010 9:32 | © Regio Gelderland-Zuid |