Deelgemeente Charlois Rotterdam

Nieuwe luifels voor winkels Plein 1953

Ziet er absoluut schitterend uit! Wat een verbetering. Zo reageert de voorzitter van de Winkeliersvereniging Pendrecht op de splinternieuwe luifels van 16 panden op Plein 1953. Die werden recentelijk vernieuwd. Ook zijn de gevels gereinigd, is betonherstel uitgevoerd, zijn de luifels voorzien van energiezuinige ledverlichting en zijn nieuwe reclamebakken geplaatst.

Woensdag 15 december werden de splinternieuwe luifels van 16 winkelpanden op Plein 1953 in Pendrecht feestelijk opgeleverd (foto: fotopersbureau Cor Vos) Op woensdagavond 15 december werden de luifels officieel en feestelijk opgeleverd door portefeuillehouder Alaattin Erdal en wethouder Dominic Schrijer. Zij schoten, samen met de aanwezige bewoners en ondernemers, een gekleurde regen confetti af.

Eind vorig jaar verrichtten deelraadsvoorzitter Ed Goverde en wethouder Dominic Schrijer symbolisch al de eerste sloophandeling. Dit jaar startten de werkzaamheden en die zijn kortgeleden afgerond. Er ging nogal wat tijd aan de opknapbeurt vooraf. De plannen lagen lang op stapel, maar konden dankzij de inzet van deelgemeente Charlois, de diverse pandeigenaren en de medewerking van alle ondernemers nog dit jaar worden uitgevoerd.