Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Man aangehouden voor drugs en inbrekersgereedschap
Publicatiedatum: 22-12-2010 10:20:14

HOEVELAKEN - De politie in Hoevelaken heeft in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 december een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd op de Westerdorpsstraat aangehouden voor het bezit van harddrugs en gereedschap dat kan worden gebruikt voor inbraken.

Tijdens een routinecontrole spraken agenten de man rond half twee aan toen zij zagen dat hij een stuk gereedschap in zijn jas had zitten. De man had geen identiteitsbewijs bij zich. Tijdens het fouilleren bleek hij een kleine hoeveelheid speed bij zich te hebben en verschillende stuks gereedschap. Het gereedschap waarmee de man over straat liep kon ook voor inbraken worden gebruikt. De drugs en het gereedschap zijn in beslag genomen. De man kreeg een bekeuring voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs. Een tweede bon werd gegeven omdat hij in de nachtelijke uren inbrekersgereedschap bij zich had. (142099-wm)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Jongen (13) aangehouden voor winkeldiefstal

Publicatiedatum: 22-12-2010 10:19:47

NIJKERK - In Nijkerk is dinsdagavond 21 december 13-jarige jongen uit Nijkerk aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Winkelpersoneel van een zaak op het bedrijventerrein Watergoor in Nijkerk zag dat de jongen rond acht uur de winkel wilde verlaten zonder te betalen voor een flesje lijm. De Nijkerker is na verhoor op het politiebureau overgedragen aan zijn ouders.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053