Gemeente Binnenmaas

Intentieovereenkomst Haalbaarheidsfase Centrumplan 's-Gravendeel ondertekend

Op 21 december 2010 hebben de gemeente Binnenmaas, woningstichting HW Wonen, Ondernemingskring 's-Gravendeel en MKB Vastgoed Plan B.V. (dochteronderneming van Rabo Vastgoedgroep) een intentieovereenkomst ondertekend. Partijen hebben in deze overeenkomst met elkaar afgesproken samen de haalbaarheid van een centrumplan voor 's-Gravendeel te onderzoeken.

Haalbaarheid

De gemeente Binnenmaas, woningstichting HW Wonen, Ondernemingskring s-Gravendeel en MKB Vastgoed Plan B.V. willen de komende zes maanden een haalbaarheidsonderzoek doen naar de mogelijkheden van, en mogelijke voorwaarden voor, een gezamenlijk centrumplan voor s-Gravendeel. Het is een onderzoek naar de ruimtelijke en financiële haalbaarheid van een centrumplan voor het dorp. Er wordt nog niet gewerkt aan een stedenbouwkundig plan of de daadwerkelijke realisatie van een centrumplan.

Op www.binnenmaas.nl onder Actueel > Projecten > Centrumplan s-Gravendeel vindt u meer informatie en documenten over het project Centrumplan s-Gravendeel. Hier vindt u ook de intentieovereenkomst.

Op de foto v.l.n.r. C.L. Draak (Ondernemingskring), B.C. Pluimer (HWWonen), E.C. Lafeber (wethouder), W. Kleine (MKB Vastgoed), M.J. Barth (Ondernemingskring)