Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Gratis veiligheidsscans in Dalenbuurt

Een vijftigtal bewoners van de Dalenbuurt in Vreewijk heeft zich al ingeschreven voor de gratis veiligheidsscan die ze kunnen laten maken van hun woning. Ook de andere bewoners van de Dalenbuurt worden van harte uitgenodigd zich hiervoor in te schrijven, dit kan nog tot en met donderdag 30 december 2010.

Op de informatieavond Inbraakpreventie afgelopen donderdag kregen bewoners allerlei tips van de politie en de slotenexpert om hun woning met kleine maatregelen beter tegen inbraak te beschermen. Babbeltrucs zijn nog steeds veel gebruikte manieren om ongevraagd binnen te komen. Ook open ramen, zichtbare klikobakken maken het inbrekers gemakkelijk binnen te dringen.

Inschrijven voor de veiligheidsscan kan tot en met donderdag 30 december 2010, door een e-mail te sturen naar
a.chahchouhi@feijenoord.rotterdam.nl of te bellen met 010 291 6353.

Na ontvangst van de vrijblijvende offerte, kunt u, als u snel reageert, in aanmerking komen voor subsidie op veilige sloten en andere inbraakwerende middelen. In de offerte staat hoe en waar u dat kunt doen. Reageer snel, want alleen de eerste honderd aanmelders komen in aanmerking voor korting op sloten en inbraakwerende middelen, deze kan oplopen tot 50%.