Lancering website www.pedoregister.nl is een feit

22/12/2010 11:18

Het Persbericht

Sinds 15 december 2010 is de website www.pedoregister.nl in de lucht gegaan. Op deze website, die geldt als een register van pedofielen in Nederland, staan alle recente en minder recente digitale publicaties omtrent pedofilie. Alle nieuwsberichten gerelateerd aan pedofilie worden hier verzameld en zijn voor iedereen inzichtelijk. Met deze online publicaties wil de beheerder en initiatiefnemer een wezenlijke bijdrage leveren aan de bestrijding van de gruweldaden die nu al wekenlang het nieuws beheersen. Voor meer informatie over de werkwijze van www.pedoregister.nl kan contact worden opgenomen via de contactbutton op de website.

Wat is er exact te zien op deze website?

De website www.pedoregister.nl geldt in eerste instantie als pedofielenregister. Daarnaast kan de websitebezoeker al het nieuws lezen wat betreft pedofilie is gepubliceerd. Ook worden foto's getoond van pedofielen, zodat deze verdachten en/of veroordeelden goed herkenbaar zijn voor ouders en kinderen. Tevens worden minder recente publicaties niet verwijderd en blijven deze jaren nadien nog steeds inzichtelijk voor de websitebezoeker. Op deze manier blijven ouders en kinderen continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijke gevaren in zijn of haar omgeving.

Discussieforum

De website bevat een discussieforum dat voor iedereen toegankelijk is. Zowel lotgenoten, familie en kennissen van slachtoffers of anderszins geïnteresseerden hebben op dit forum de mogelijkheid hun mening te geven, vragen te stellen of te reageren op een artikel. Vanzelfsprekend kan men via dit forum bezoekers wijzen op de aanwezigheid van een pedofiel in een bepaalde gemeente of omgeving.

De initiatiefnemer en beheerder van de website laat weten waarom hij deze website heeft gelanceerd: "Na alle berichtgevingen van de laatste tijd over pedofilie wilde ik heel graag in actie komen. De plannen voor zo'n website waren er al eerder. Sterker nog, we waren al begonnen met de realisatie van de website. Door de recente berichtgevingen is alles in een stroomversnelling geraakt. Blijkbaar is er behoefte aan zo'n website. Na de lancering is de website ongeveer 15.000 maal bezocht, en dat slechts in een paar dagen tijd. Ik hoop dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en potentiële slachtoffers kan behoeden voor de gruweldaden van pedofielen."

De beheerder van de website www.pedoregister.nl gaat discreet om met de persoonsgegevens van mogelijke verdachten en/of veroordeelden van pedofilie. Slechts als andere media foto's en gegevens vrijgeven, zullen die gegevens worden overgenomen en wordt overgegaan tot plaatsing op deze website.





http://www.pedoregister.nl