Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Teleperformance stelt Remie Zaat aan als Director Facilities Benelux

woensdag 22 december 2010
Zoetermeer, 21 december 2010 - Teleperformance, marktleider in de contactcenter branche, heeft Remie Zaat aangesteld als Director Facilities voor de Benelux. Zaat gaat zich bezig houden met de professionalisering van de facilities binnen alle vestigingen van Teleperformance in de Benelux.

zaat

Zaat heeft ruim 12 jaar internationale managamentervaring op het gebied van facilitair- en vastgoed management bij voornamelijk Amerikaanse software multinationals. De laatste vier jaar heeft hij vanuit zijn eigen bedrijf als senior consultant strategische facilitaire- en vastgoed opdrachten vervuld op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast heeft hij ook trajecten begeleid die betrekking hebben op interieurontwerp. Zaat ziet zijn nieuwe functie als een enorme uitdaging. "Vanwege mijn vooropleidingen Hogere Hotelschool en Hoger Personeelsmanagement ligt mijn focus op de kwaliteit van services en het welzijn van de mensen die in een organisatie werken. Ik zal me binnen Teleperformance dan ook vooral richten op centralisatie, standaardisatie, kwaliteitsverbetering en veiligheid. Daarnaast zal ik me bezig gaan houden met het inkoopmanagement."

Over Teleperformance
Teleperformance is 's werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten en combineert internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance Benelux, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot de topspeler in de contact center branche en biedt haar complete dienstverlening aan vanuit vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond, Maastricht en Brussel. In de Benelux zijn meer dan 2300 medewerkers actief die werken voor een groot aantal prominente merken in diverse branches.