Gemeente Goedereede


Uitbreiding Zeil- en Surfcentrum gepland

Gemeente Goedereede en Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam tekenen intentieovereenkomst

Enkele weken geleden ondertekenden de gemeente Goedereede en het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam een intentieovereenkomst. Het Zeil- en Surfcentrum wil het huidige centrum op de Kabbelaarsbank in Ouddorp uitbreiden. Met deze overeenkomst geven beide partijen aan serieus bezig te zijn met deze ontwikkeling.

Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam ontwikkelt een plan voor de uitbreiding van het huidige centrum aan de Kabbelaarsbank. De gemeenteraad van de gemeente Goedereede is al op de hoogte van dit plan. Er worden verblijfsaccommodaties, sanitaire voorzieningen, watersportvoorzieningen, opslag, kleedruimten, leslokalen, kantoorruimte en een race-office gerealiseerd. Hoe de plannen er exact uitzien wordt nog uitgewerkt.

De gehele ontwikkeling wordt meegenomen in een nieuw bestemmingsplan. Het verloop van de bestemmingsplanprocedure wordt gecommuniceerd via ondermeer de website van de gemeente. Het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam wil graag in 2011 starten met de bouw van de uitbreiding.

Foto: betrokkenen bij intentieovereenkomst zeil- en surfschool V.l.n.r.: wethouder E. Tuk, de heer U. Jendrusch (ZSB), burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde,
mevrouw P. van der Linde (ZSB) en wethouder F.J. Tollenaar.

Meer informatie over het bouwproject is binnenkort te vinden op deze website. Bovendien is informatie te verkrijgen bij de heer Motshagen van de gemeente Goedereede. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer (0187) 49 15 00 of per e-mail; imotshagen@goedereede.nl.