Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Datum 2 november 2010

Maaszicht organiseert Benefiet Kerstcircus in Ahoy

Op 22 december, 16.15 uur, vindt het Maaszicht Benefiet Kerstcircus plaats in Ahoy Rotterdam. Stichting Pension Maaszicht is een organisatie die dak- en thuisloze jongens en meisjes onderdak en begeleiding biedt. Voor dit circus worden topacts vanuit de gehele wereld naar Rotterdam gehaald.

Kerstcircus Ahoy
Het belooft een spectaculair Kerstcircus te worden, omdat het dit jaar voor Ahoy de 40ste editie betreft. Kerstcircus Ahoy biedt een warme entourage met uitstekende zitplaatsen en live muziek. Dat, gecombineerd met de grootste internationale top acts, maakt de 40ste editie van het Kerstcircus een 2½ uur durend spektakel. Voor deze voorstelling zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Diegenen die het arrangement met naprogramma boeken, zullen genieten van een optreden van X-Factor idool Dony.

Stichting Pension Maaszicht
Maaszicht biedt dak- en thuisloze jongens en meisjes van 17 tot 23 jaar een positieve toekomst en bereikt ieder jaar een positieve uitstroom van ruim 80 procent. Dit jaar is een jubileumjaar voor de drie vestigingen van de stichting. Pension Maaszicht, en het leerwerkproject in restaurant Millers in Rotterdam en Pension Singelzicht in Utrecht bestaan respectievelijk 15, 10 en 5 jaar. Redenen genoeg om uitgebreid stil te staan bij de jongeren, niet met een feestje, maar met een benefietvoorstelling van het Kerstcircus in Ahoy. De gehele opbrengst van de entreekaarten komt ten goede aan het werk voor de zwerfjongeren van Maaszicht en Singelzicht.

Kaartverkoop
Kaarten zijn telefonisch verkrijgbaar via 010- 243 41 43 (maandag t/m vrijdag: van 09.00 - 17.00 uur) of via www.benefietkerstcircus.nl.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht