Ingezonden persbericht


Persbericht

Panama present:

LOIS LANE!

Woensdag 22 december

Ze zijn er weer, de motown sisters, één van de weinige die met Prince heeft samengewerkt: LOIS LANE!

Panama heet ze graag weer welkom in de kerstvakantie met hun stoere funk/pop verschijning om met band het jaar 2010 uit te knallen!

Na het waanzinnige uitverkochte concert van Loïs Lane in Panama eind 2009, wordt de traditie in 2010 wederom herhaald! Op woensdagavond 22 december geven de zussen Klemann een exclusief kerstconcert in hun geliefde Panama. Door de lovende reacties van het afgelopen optreden zijn de verwachting voor deze avond dan ook weer hooggespannen. Verwacht een zwoele muzikale avond met alle hits van Loïs Lane, waarbij "genieten" het absolute sleutelwoord is. Voor een impressie van vorig jaar kunt u terecht op deze link .

Reeds op achttienjarige leeftijd richt Monique Klemann met haar vriend Tijn Touber de band Loïs Lane op. Geïnspireerd door haar idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelt zij een soulvol stemgeluid dat de stevige muziek van de band ideaal aanvult. In 1985, na het wegvallen van de achtergrondzangeres vraagt Monique haar zus Suzanne of zij de band voor een optreden van de Grote Prijs wil versterken en staan de zussen voor het eerst samen op de planken. Zo wordt de karakteristieke sound van de band geboren. Met grote hits als it's the first time werden zij internationale sterren!

Panama presents Loïs Lane- woensdag 22 december 2010

Line-up: Theatre: Loïs Lane & Band

Aanvang: 20:00 uur
Entrance: more
Presale: E 15 (ex. fee) via www.panama.nl(Paylogic) & Alle Primera shops Dine & Dance: E 45,- p.p. (including a two course menu+ clubticket)


---- --