C/TAC

PERSBERICHT
's-Hertogenbosch, 22 december 2010

Ctac en Prologys officieel van start met Ctac Warehouse Optimization Services BV

Ctac Warehouse Optimization Services BV is officieel van start gegaan met de eerder aangekondigde joint venture tussen ICT-dienstverlener Ctac NV en logistiek specialist Prologys BV. Deze nieuwe onderneming richt zich volledig op het optimaliseren van magazijnen en logistieke processen.

Ctac Warehouse Optimization Services BV wordt geleid door directeur Jaap van Neerven, oprichter van Prologys BV. "Met deze nieuwe joint venture staan we klaar om bij klanten hun logistieke knelpunten te identificeren en op te lossen. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke-businessconsultancy is het mogelijk om na één gesprek al te zien of we voor de klant een rendabele rol kunnen spelen bij het efficiënter maken van de magazijnprocessen. Het oplossen van knelpunten in een magazijn waar SAP Warehouse Management wordt gebruikt, kan vaak al binnen enkele weken voltooid zijn." Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: "Dit is een belangrijke nieuwe stap in onze strategie om businessoplossingen aan te bieden, die gebaseerd zijn op diepgaande branchekennis. Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van deze jarenlange SAP Warehouse Management-ervaring bij Prologys en een betere efficiëntie bereiken in hun magazijnen." Binnen de joint venture brengt Ctac uitgebreide algemene SAP-expertise en een omvangrijk klantenbestand in. Prologys BV heeft jarenlange ervaring in magazijnlogistiek en is voor tal van organisaties betrokken geweest bij het implementeren of optimaliseren van SAP Warehouse Management (WM). Ctac en Prologys starten tevens met de ontwikkeling van een generieke applicatie waarmee SAP WM-gebruikers hun warehouseprocessen kunnen optimaliseren. Deze nieuwe, gespecialiseerde softwareapplicatie zal medio 2011 op de markt komen. / / / / / / / / / /

Over Prologys
Prologys is opgericht in 2001 door Jaap van Neerven. Vanuit jarenlange ervaring levert Prologys veelal logistieke-consultancydiensten. Het dienstenaanbod heeft vooral betrekking op logistieke optimalisatie met behulp van SAP WM en het afstemmen van de fysieke magazijnen op de operationele behoeften van klanten. Dit verzorgt Prologys voor zowel bestaande als nieuwbouwsituaties. Daarnaast speelt de integratie van deze kennisgebieden binnen de SAP-omgeving een belangrijke rol. Voor meer informatie: www.prologys.com.

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan



afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer zeshonderd organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo september 2010 had Ctac 496 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.




C/TAC