Persbericht

Vente-Exclusive.com doorbreekt grens 1 miljoen leden ~ Besloten webwinkel ontvangt dagelijks 120.000 bezoekers ~

Amsterdam, 22 december 2010 - Slechts vier jaar na zijn lancering heeft Vente-Exclusive.com deze week de magische grens van één miljoen leden doorbroken. Vente-Exclusive.com is de grootste besloten webwinkel in Nederland.

Vente-Exclusive.com is sinds zijn oprichting in 2006 meteen hard gegroeid. Eind 2007 telde de webwinkel al 25.000 leden, in 2008 groeide dat aantal tot 100.000, in 2009 stond de teller op 400.000 en deze week werd de magische grens van één miljoen leden doorbroken. "Eén miljoen leden, dat is een mijlpaal waar we enorm trots op zijn," aldus Peter Burin, woordvoerder van Vente-Exclusive.com. "We hebben enerzijds hard gewerkt om een klantgerichte en gebruiksvriendelijke webwinkel uit te bouwen. Anderzijds zorgen we ervoor dat we elke dag topdeals aanbieden in samenwerking met ruim 120 populaire modemerken. Die aanpak loont en zorgt er voor dat elke dag opnieuw duizenden mensen onze webshop bezoeken."

Sneeuwbaleffect
Mensen schrijven zich in bij Vente-Exclusive.com omdat ze interesse hebben in populaire modemerken en hoge kortingen. "Lid worden van onze webwinkel is gratis, maar wel noodzakelijk voor wie onze exclusieve aanbiedingen wilt ontvangen," legt Peter Burin uit. "Onze leden krijgen tussen de dertig en zeventig procent korting op de artikelen die ze bij ons kopen. Ze laten steeds via sociale media zoals Hyves, Facebook, of Twitter aan hun vrienden weten dat ze bij ons een aankoop hebben gedaan. Vervolgens schrijven deze vrienden zich daarna ook in op onze website: door dit sneeuwbaleffect groeit ons ledenaantal snel."

Elke dag tweemaal de Amsterdam ArenA vol
Dat grote ledenaantal zorgt er voor dat er dagelijks veel bezoekers in de virtuele winkelomgeving van Vente-Exclusive.com komen. Elke ochtend vanaf acht uur, wanneer duizenden leden inloggen om de nieuwe verkopen te bekijken, is het een drukte van belang. "Het is een fantastisch schouwspel," vertelt Peter Burin, woordvoerder van Vente-Exclusive.com. "Dagelijks ontvangen we gemiddeld 120.000 bezoekers, ruim voldoende om de Amsterdam ArenA tweemaal tot de nok toe te vullen! Er wordt vooral volop geshopt in de ochtenduren tussen 8 en 11 uur en in de avond, vanaf een uur of 5 tot in de late uurtjes."

Vente-Exclusive.com biedt dagelijks tijdelijke verkopen van populaire merkartikelen tegen sterk verlaagde prijzen aan. Dit jaar organiseerde Vente-Exclusive.com verkopen met ruim 120 fashion- en lifestylemerken. Dankzij dat unieke aanbod, gecombineerd met de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel, melden zich elke dag opnieuw duizenden nieuwe leden aan op de website.