Ingezonden persbericht


Persbericht

Eldata neemt klanten mee naar Microsoft Dynamics conferentie in Las Vegas

Amsterdam, 22 december 2010 - De eerste Microsoft Dynamics Reseller and Users Conference vindt plaats op 29 en 30 januari in Las Vegas. Eldata nodigt haar klanten uit om mee te gaan en betaalt voor hen de conferentiekosten. Keynote-speaker op de conferentie is Michael Griffith van Microsoft. Hij vertelt over de toekomst van het Microsoft Dynamics Retail Management System.

De conferentie wordt georganiseerd door Microsoft en Retail Realm en toont de geavanceerde functies van het Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS). Eldata verkoopt dit geavanceerde en flexibele kassasysteem met winkelmanagementsoftware in Nederland. Met Microsoft RMS kunnen winkeliers inkoop, verkoop en voorraadtelling bijhouden.

Ideeën uitwisselen
In het Rio Las Vegas Hotel & Casino op de wereldberoemde 'Las Vegas Strip' maken gebruikers kennis met het Microsoft Dynamics RMS-ontwikkelteam. Ook kunnen ze ideeën en ervaringen uitwisselen met Microsoft-vertegenwoordigers. Eldata vindt het belangrijk dat gebruikers van Microsoft Dynamics RMS zien wat er nu en in de toekomst mogelijk is met dit systeem. Daarom betaalt Eldata voor haar klanten de conferentiekosten van $ 199.

Kijk voor meer informatie op http://www.eldata.com/glitterenglamour.pdf.

Over Eldata
Automatiseringsspecialist Eldata is een voor Microsoft Dynamics RMS gecertificeerde organisatie in Amsterdam. Eldata adviseert, ontwikkelt, implementeert en onderhoudt ICT-systemen voor retailers en mkb'ers. Detailhandel, groothandel, logistiek, uitzendbranche of culturele sector: met Microsoft Dynamics NAV/RMS zorgt Eldata altijd voor een passende oplossing.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht