Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Plantronics benoemt Morgan de Ruiter tot Regional Manager UC & Enterprise Sales

Hoofddorp, 22 december 2010 --- Bij Plantronics, leverancier van headsetoplossingen, is Morgan de Ruiter aangesteld als Regional Manager UC & Enterprise Sales voor de Benelux en de Nordics. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten binnen de enterprisemarkt.

De Ruiter (45) beschikt over meer dan 12 jaar ervaring in de ICT-industrie en verdiende zijn sporen in nationale managementposities op het gebied van sales in de ICT-branche. Voordat hij bij Plantronics in dienst trad als Regional Manager Unified Communications werkte hij bij vooraanstaande bedrijven waaronder NEC-Philips, Kahuna en Azlan Network Distribution. Bij Lucent Technologies introduceerde hij in 1998 het eerste IP-platform op de Nederlandse markt. Sindsdien is hij betrokken bij innovatieve telecomprojecten in zowel kleine organisaties als bij multinationals. Voor zijn komst naar Plantronics werkte De Ruiter als Sr. Solution Analyst Unified Communications bij Touchbase.

Plantronics, van oudsher bekend als producent van headsets voor call centers en in die markt al jarenlang marktleider, richt zich sinds enkele jaren meer en meer op de consumenten- en enterprisemarkt. Met de invulling van deze nieuwe functie onderstreept Plantronics het belang van deze markt en bevestigt het de geruchten voor de verdere groei van de organisatie. Het bedrijf is, mede dankzij de jarenlange ervaring, een voorloper op het gebied van draadloze, lichtgewicht headsets voor mobiele en vaste telefoons.

'Wij zijn verheugd dat Morgan Plantronics' groeiambitie gaat begeleiden en een stevigere positie in de grootzakelijke markt gaat verwerven', aldus Peter Wuyts, Regional General Manager Benelux en Nordics bij Plantronics. Hij vervolgt: 'We leven in een tijd waarin slimmer werken de trend gaat worden. Diverse moderne communicatieoplossingen en technologieën maken het mogelijk dat werknemers overal en te allen tijde effectief en efficiënt kunnen werken. Het traditionele kantoor kan dan ook worden gebombardeerd tot het museum van de twintigste eeuw.'

Plantronics levert een compleet portfolio van bedrade en draadloze producten die vrijwel elke locatie geschikt maken om te werken; in een stil kantoor, een drukke omgeving met flexwerkplekken, een thuiskantoor of onderweg bij een Wifi-hotspot waar het rumoerig is. Bovendien spelen ze in op de vraag van bedrijven naar goede geluidskwaliteit over de telefoon. 'Elementair voor de moderne werker. Zeker gezien de toename van het aantal conference calls', licht Wuyts toe.

Over Plantronics
Plantronics is wereldleider in persoonlijke audiocommunicatie voor professionals en consumenten: van Unified Communication-oplossingen tot bluetooth-headsets. Dankzij bijna 50 jaar ervaring in innovatie en klantgerichtheid biedt Plantronics ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze voor luchtverkeersleiders, alarmnummers en de New York Stock Exchange. Kijk voor meer informatie op: http://www.plantronics.com.




Ingezonden persbericht