Persbericht

Frisse start voor Olympia Uitzendbureau Leeuwarden

20 december 2010 - De vestiging van Olympia Uitzendbureau in Leeuwarden heeft een nieuwe eigenaar. Kees Drent staat sinds kort aan het roer van deze Friese vestiging. Hij wil deze Olympia-vestiging gaan ontwikkelen tot een succesvolle vestiging met een pro-actieve aanpak. Naast Leeuwarden is Drent ook eigenaar van de Olympia vestigingen in Drachten, Sneek en Heerenveen.

De vestiging in Leeuwarden bestaat al jaren en is actief in diverse sectoren in Leeuwarden en omgeving. Olympia onderscheidt zich van andere uitzendbureaus doordat het als enige in de branche met zelfstandige franchise-ondernemers werkt. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote, kwalitatieve organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap.

Kees Drent opereert al ruim 15 jaar in de Friese flexibele arbeidsmarkt en heeft als eigenaar / franchiseondernemer zijn sporen ruim verdiend. Die kennis en ervaring gaat hij nu ook inzetten om van Olympia Leeuwarden een bloeiende onderneming te maken. "Wij staan voor continuïteit, langdurige relaties met opdrachtgevers en flexwerkers en het bieden van een zeer hoog serviceniveau", stelt Drent. "Klanten waarderen de ondernemende en persoonlijke aanpak van Olympia. Wij kunnen ons écht onderscheiden door onze directe, no-nonsense aanpak."

"Wij zijn verheugd dat Kees de 'We love to work for you' mentaliteit van Olympia ook gaat vertalen in Leeuwarden. Hierdoor komt er nog een vestiging in zijn bekwame handen. Ik ben ervan overtuigd dat hij naast Drachten, Sneek en Heerenveen ook in Leeuwarden succes zal oogsten", zegt Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V. "Zijn aanpak is in overeenstemming met waar Olympia voor staat: niet alleen dienstverlenend zijn, maar ook actief meedenken en de snelste en kwalitatief de beste willen zijn."