Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Graag uw aandacht voor het volgende persbericht:


- PERSBERICHT-

HOSTING PROVIDER NXS BELOONT 1.000 AUTOMOBILISTEN VOOR MAKEN RECLAME

Eerste 50 krijgen een jaar lang gratis ANWB lidmaatschap met vervangende auto.

Amsterdam - 22 december 2011. Het Amsterdamse hosting bedrijf Nxs Internet maakte vandaag bekend dat het alle 1.000 bestuurders van een auto met de lettercombinatie NXS in het kenteken gaat belonen voor het maken van reclame voor het bedrijf.

"Onze bedrijfsnaam verschijnt vanaf deze maand in de kentekens van nieuwe auto's. Automobilisten die daarmee rondrijden, roepen we op zich te melden, want we willen hen graag belonen. Nxs staat voor snel en betrouwbaar Internet. Dus de eerste 50 melders staan een jaar lang gegarandeerd niet stil. Ze krijgen van ons daarom een ANWB Wegenwacht lidmaatschap met vervangende auto." Dat zegt Hermen van Dalen, algemeen directeur van het bedrijf.

Op een speciale webpagina: http://www.nxs.nl/nl/Nxs-Kenteken-Actie/ kunnen bestuurders van een NXS kenteken eenvoudig in aanmerking komen voor de beloning. Iedere bestuurder met zo'n kenteken die zich meldt ontvangt een jaar lang gratis een internet domein met e-mail pakket. Voor de snelste 50 melders ligt er bovendien een jaar lang een gratis ANWB wegenwacht lidmaatschap met vervangende auto klaar. De actie loopt tot 1 maart 2011.

"We willen de dagelijkse bestuurders van deze 1.000 auto's belonen. Je hoeft geen eigenaar te zijn. Mensen met een auto van de zaak kunnen dus ook meedoen. " Aldus Van Dalen.

Over Nxs
Nxs Internet BV is gevestigd in Amsterdam en is een van de grotere zelfstandige dienstverleners op de Nederlandse hostingmarkt. Het bedrijf biedt internetservices aan, variërend van domeinregistraties tot virtuele-, colocated-, streaming- en managed hosting. Met meer dan tien jaar ervaring in de Nederlandse hostingmarkt is Nxs Internet een gerenommeerde dienstverlener die continu hoog scoort in klanttevredenheid. Naast een brede en diepgaande kennis en ervaring beschikt Nxs Internet ook over een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de hostingmarkt. Zowel grote als kleine bedrijven vinden in Nxs Internet een transparante, toegankelijke en stabiele partner voor hun particuliere en zakelijke hostingvraagstukken.


- Einde bericht -

Niet voor publikatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Close&Counter | Special Agents
Yora Back
Yora@close-counter.nl
+ 31 6 186 80428