Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 22 december 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 22 december t/m zondag 2 januari december 2010

Woensdag 22 december
12.30 uur
Wethouder Barendregt gaat in Park Randenbroek met bezoekers in gesprek over de inrichtingsplannen voor het park. Zie www.parkrandenbroek.nl voor meer informatie. Locatie: Park Randenbroek te Amersfoort.

14.00 uur
Burgemeester Bolsius leest het kerstevangelie tijdens het kerstfeest voor senioren georganiseerd door het Kerkgenootschap het Leger des Heils, Korps Amersfoort. Locatie: Congres Centrum De Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Barendregt lost het startschot van de eerste Kerstmannenloop. 600 Hardlopers in Kerstmannenpakken houden een wedstrijd van 5 km. door de binnenstad van Amersfoort. Locatie: de ijsbaan op het Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

20.15 uur
Burgemeester Bolsius spreekt voorafgaand aan het concert van Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk, ter gelegenheid van het 600-jarig bestaan van de St. Aegtenkapel. In 1440 werd de kapel in gebruik genomen door de nonnen van het 'Convent van Sint Agatha'. Wethouder Barendregt en wethouder Boeve wonen het concert bij. Locatie: 't Zand 37 te Amersfoort.

Vrijdag 31 december
18.00 uur
Burgemeester Bolsius opent het Kickboxgala ter gelegenheid van oudejaarsavond. Locatie: sporthal Schuilenburg, Leonorehof 1 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,