Ingezonden persbericht

Foto's van geschminkte en carnavaleske hoofden gezocht voor voorpagina

De Marotte op zoek naar kopij voor jaarblad 'De Pappegey'

Sittard - Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd is op zoek naar kopij voor haar jaarblad 'De Pappegey', waarvan op 19 februari '11 de 130e (!) editie verschijnt.

Naast de eigen redactie door leden van de 'Pappegey commissie', is plaats voor kopij van wie maar iets te melden heeft. Die ene leuke anekdote van de buurman, een gekke foto van uw dochter of stadsprins Wouter 'betrapt' op een onverwacht moment? Alles is welkom op de redactie! Maak een humoristisch, kolderiek verhaal bij jouw gebeurtenis en stuur het naar de redactie. Verhalen liefst in Sittards dialect. Beheers je het dialect niet, dan zorgt De Marotte voor een vertaling.

Stuur de anekdote, foto, verhaal en/of gebeurtenis van je vereniging, kapelke, buurt, buren, familie, enz. via brief of mail voor 8 januari a.s. naar de redactie van 'De Pappegey'.
Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd
T.a.v. Redactie 'De Pappe­gey'
Postbus 256
6130 AG Sittard.
Mailen kan ook, via pappegey@marotte.nl.

Dit jaar is de redactie speciaal op zoek naar foto's van geschminkte en carnavaleske hoofden voor de voorpagina. Mail de foto met jouw leukste of mooiste gezicht snel aan De Marotte!!

De redactie behoudt zich het recht voor inzendingen wel of niet op te nemen. Hierover vindt geen correspondentie of terugkoppeling plaats.