Project Gemeente Westland


WestlandStek voor L. Bloem

Publicatiedatum: 22-12-2010

Burgemeester J. van der Tak van Westland heeft op woensdag 22 december 2010 de WestlandStek uitgereikt aan de heer L. Bloem te 's-Gravenzande. De heer Bloem heeft zich langdurig ingezet voor de 's-Gravenzandse Kinderopvang Stichting en andere instellingen.

Leonard Bloem is sinds 1996 penningmeester van de 's-Gravenzandse Kinderopvang Stichting en heeft onder meer het fusieproces met twee peuterspeelzalen begeleid. Mede door zijn inzet is er sprake van een financieel gezonde organisatie. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht bij zwembad en multifunctioneel centrum Maesemunde. Verder is hij voorzitter van evangelisatiekring De Goede Herder in Den Haag en penningmeester van Filadelfia Zending. Ook was hij bestuurslid van de Recycling in 's-Gravenzande.

WestlandStek
De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.