Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.50 uur

Utrecht, 23-12-2010

Overval

UTRECHT- Op woensdagavond is een winkel aan de Vondellaan overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 20.10 uur kreeg de politie een melding dat er een overval gepleegd was op een winkel, onder bedreiging van een wapen. De agenten gingen ter plaatse en hielden verschillende personen staande voor controle. De verdachten zijn niet meer in de omgeving aangetroffen. Wat de overvallers hebben buit gemaakt, is nog onbekend.

Signalement verdachten:


- 18-19 jaar


- Vermoedelijk Marokkaanse afkomst


- 1.70 meter lang


- Normaal postuur


- Donkerkleurige opvallend dikke jas


- Donkerkleurige broek


- Bivakmutsen


- Handschoenen

De politie roept getuigen op zich te melden. Hiervoor kunt u contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

In beslag name personenauto

UTRECHT- Op woensdagmiddag heeft de politie een niet verzekerde personenauto in beslag genomen.

De politie heeft rond 14.50 uur een personenauto met drie inzittenden achtervolgd, omdat ze zojuist getankt hadden zonder te betalen. Uiteindelijk hebben de agenten ze klem gereden op de Elektronweg. Nadat bleek dat de genoemde personenauto niet verzekerd was en eerder deze maand ook al betrokken was bij tanken zonder te betalen, werd de auto in beslag genomen.

De 20-jarige bestuurder uit Utrecht kreeg een bekeuring voor onverzekerd rijden. De 25-jarige eigenaresse uit Utrecht, die als passagier in de auto zat, kreeg een bekeuring voor het onverzekerd laten rijden. De derde inzittende, een 21-jarige man z.v.w.o.v., stond gesignaleerd voor een geldboete, hij heeft betaald.