Gemeente Soest

Kringloopcentrum Spullenhulp verhuist tijdelijk naar de Nijverheidsweg

23 december 2010

In januari 2011 gaat het hele kringloopcentrum tijdelijk verhuizen naar Nijverheidsweg 2. Daarom zal de kringloopwinkel in de eerste week van 2011 gesloten zijn. U kunt de eerste week in januari geen spullen brengen. De ophaalservice zal in de eerste week van het nieuwe jaar ook geen bruikbare spullen komen ophalen

Verbouwen Spullenhulp aan De Schans

Begin januari wordt gestart met de verbouwing van het gebouw van Spullenhulp aan De Schans. Het vernieuwde pand wordt na de bouwvakvakantie weer geopend.

Tijdens de verbouwing zal Kringloopcentrum Spullenhulp tijdelijk gaan verhuizen naar de Nijverheidsweg 2, op de hoek bij de Vrijheidsweg (voormalige trappenfabriek en Nijverheidscentrum).

Tekeningen van de nieuwbouw

U kunt dit bestand openen met de Acrobat Reader

Nieuwbouw Kringloopcentrum Soest

Vanaf 11 januari weer open

Tot het einde van december blijft Spullenhulp gewoon aan De Schans 20 in Soest. In de eerste week van januari is het kringloopcentrum gesloten. Op 11 januari 2011 opent Kringloopcentrum Spullenhulp om 11 uur de deuren aan de Nijverheidsweg 2. Vanaf deze dag kunnen bruikbare spullen worden gebracht naar dit adres.

Vanaf 11 januari komt Kringloopcentrum Spullenhulp weer als vanouds bruikbare spullen gratis ophalen na een telefonische afspraak met het gratis nummer 0800 574 64 54.

Ook de openingstijden van de winkel blijven hetzelfde: dinsdag t/m vrijdag van 11 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 9 tot 15 uur. Kijk voor meer informatie op www.spullenhulp.nl.