WeatherPro 2.3 Premium voor iPhone nu met skiweer en meer

23/12/2010 11:00

Meteo Consult

WeatherPro van Meteo Consult/MeteoGroup is uitgebreid met het skiweer. Wintersporters kunnen nu de sneeuwhoogtes, verwachtingen en meer wintersportinformatie bekijken van vrijwel alle skigebieden in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland.

Al sinds het beschikbaar komen van de iPhone ontwikkelt MeteoGroup, Europa's grootste private weerbedrijf, grafische weerapplicaties voor Apple. WeatherPro is inmiddels ook beschikbaar voor de iPad, Android en de Windows Phone 7. Het is in 2010 de meest verkochte weer app in Europa voor de iPhone. In Nederland staat WeatherPro, zowel bij de iPhone als de iPad, in de top 7 van meest verkochte Apps. Het succes van WeatherPro is vooral te danken aan de uitstekende kwaliteit van de weersverwachtingen van Meteo Consult en de aantrekkelijke uitstraling & gebruiksvriendelijkheid van WeatherPro zelf.

De ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden wordt vooral gebaseerd op de feedback van de WeatherPro gebruikers. Zo is ook het Skiweer tot stand gekomen.

WeatherPro biedt gedetailleerde weersverwachtingen van Meteo Consult tot 14 dagen vooruit voor meer dan 2 miljoen locaties wereldwijd. Radar -en satellietbeelden kunnen vergroot en geanimeerd worden afgespeeld. WeatherPro 2.3 geeft nu ook de mogelijkheid om via "Points of Interest" naar eilandengroepen, gebergten enz. te zoeken zonder daarvoor een nabijgelegen plaatsnaam in te hoeven voeren. Naast de 2 miljoen bestaande locaties zijn 800.000 bekende gebieden aan WeatherPro 2.3 toegevoegd. Dus wanneer u wilt weten hoe het weer op de Mount Everest of op de Maagdeneilanden is, dan kunt u daar doelgericht naar zoeken.

Nieuw in WeatherPro 2.3 zijn eveneens het geschreven weerbericht en het uitgebreide weernieuws, waar u goed onderbouwde, journalistieke weerverhalen kunt lezen. De Weerpresentatie wordt meerdere keren per dag in onze studio opgenomen en gepresenteerd door de bekende gezichten van Meteo Consult. Echte weerliefhebbers kunnen onder 'Windstream' bekijken hoe de atmosferische stromingen zich in Europa ontwikkelen. Zowel de Weerpresentatie als de Windstream zijn alleen beschikbaar in het premium bereik, maar de kosten hiervan bedragen slechts euro 5,49 per jaar. In het premium bereik bevindt zich ook de speciale neerslagtype radar: op iedere plaats is op het radarbeeld te zien of de neerslag in de vorm van regen, sneeuw of een mengvorm daarvan valt.

Meer informatie over WeatherPro kunt u vinden op: www.weatherpro.eu





http://www.weer.nl