FloraHolland


Verover een plek in retailland met het FloraHolland College

FLORAHOLLAND (23 december 2010) - Exporteurs zijn veelal op zoek naar de nieuwe afzetkanalen binnen de retail, want daar liggen kansen. Er worden steeds meer bloemen en planten afgezet bij grootschalige, inkopende winkelketens. Maar weet u, als handelaar, voldoende over de behoeftes en basiskenmerken van een discounter of supermarkt? Tijdens de Retail Class `Verover uw plek in de retailwereld' neemt FloraHolland exporteurs mee in deze nieuwe wereld.

In januari en februari vinden de eerste workshops plaats op de vestiging van FloraHolland in Naaldwijk. In het najaar wordt hetzelfde programma in Aalsmeer aangeboden. Aan de hand van praktische voorbeelden worden de deelnemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en bedrijfseconomische aspecten. Het is een interactief programma. Na het eerste deel van de workshop krijgen de cursisten huiswerk mee dat tijdens de tweede lesdag wordt besproken. Zo brengt de cursus niet alleen theoretische kennis maar krijgen de deelnemers ook feedback op eigen bevindingen.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze workshop? Kijk dan op www.floraholland.com (Home>FloraHolland College) of klik hier voor het inschrijfformulier. Kwekers kunnen zich nog aanmelden.

FloraHolland College
Het FloraHolland College is het kenniscentrum van de sierteeltsector. Ondernemers en medewerkers uit de sector verbreden met de verschillende opleidingen, workshops en studiereizen van college hun marktkennis en kunnen hiermee hun verkooppositie versterken.