Fortune hot drinks opent nieuw pand

23/12/2010 13:56

Fortune Hot drinks B.V.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december heeft Fortune hot drinks haar nieuwe pand feestelijk geopend. Fortune, een franchiseorganisatie in koffie en warme drankenautomaten was uit haar oude pand aan de Zegwaartseweg te Zoetermeer gegroeid en heeft een nieuw pand laten bouwen aan de Van der Waalsstraat te Zoetermeer.

De vrijdag stond in het teken van de officiële opening. Naast het nieuwe pand stond een grote verwarmde tent. Door de hevige sneeuwval was dit geen overbodige luxe en konden de gasten toch warm ontvangen worden.

Het personeel van Fortune had als verrassing voor de directie (Ton van der Tang en Gert Breman) een mooie act verzorgd. Vanaf een hoogwerker daalde een luchtacrobate, gewikkeld in doeken naar beneden. Zij overhandigde een lang lint aan alle franchiseondernemers van Fortune, wat een zigzag weg vormde naar de nieuwe ingang van het pand. De deur was beplakt met een grote foto van de ingang van het oude pand van Fortune hot drinks. Met een grote schaar konden Ton en Gert de weg vrijknippen en zo het nieuwe pand betreden.

De officiële opening met speeches van de directie van Fortune, adviseur H. van Baalen van EFC en de wethouder Ir. B. Emmens vervolgde zich verder in de tent. Ulrich van Egdom van Fortune regio IJsselstreek, bood de directie, namens alle franchiseondernemers een cadeau aan. De opening werd afgesloten met het Fortune lied gespeeld door de band van Ralph van Manen. Dit lied is speciaal voor deze gelegenheid geschreven door Ralph van Manen en Wim Rebergen en is te beluisteren op de website van Fortune.

Na het vertrek van de gasten vierde het personeel en de franchiseondernemers van Fortune hun eigen personeelsfeest met het traditionele kerstdiner, verzorgd door cateraar Willem de Boer.

Zaterdag gingen de deuren van Fortune weer open voor de open dag. Het pand was van 10.00 tot 16.00 uur gevuld met vrienden, familie, buren en zakelijke relaties van Fortune.

Naast het bezichtigen van het gebouw werden er ook demonstraties en workshops gehouden. Zo kon men een Barista aan het werk zien, werd de til-hulp en de Kardex (een computergestuurde magazijnopslag) gedemonstreerd en kon men zelf kerststukjes maken. Ook waren er volop activiteiten voor de kinderen, zoals schilderen, kerstlampjes maken, spelletjes, ballonvouwen en schminken.

In de vergaderruimtes kon men zien hoe Fortune invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eén kamer was ingericht voor UCCF (United Child Care Foundation). UCCF gaf uitleg over haar stichting en het koffieproject in Oeganda wat Fortune sponsort.

In de andere vergaderruimte kon men informatie krijgen van Van Dorp installaties, Nebi Profa en Duurstroom. Deze bedrijven hebben de zonnepanelen op het dak van Fortune geleverd en geïnstalleerd.

Gedurende beide dagen zijn er opnamen gemaakt voor een bedrijfsfilm. Deze film is binnenkort te bekijken op de website van Fortune hot drinks, www.fortune.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.fortune.nl