Stadsdeel Amsterdam Zuidoost

en veegdienst rond Kerst en Oud en Nieuw 2010/2011
---

Inzameling en veegdienst rond Kerst en Oud en Nieuw 2010/2011

23 december 2010

Door de extreme weersomstandigheden zijn er problemen geweest met de elektronica van de inzamelauto's, waardoor ze niet meer in te zetten waren voor de huisvuilinzameling. Er wordt nu extra materieel en menskracht ingezet om de achterstand die is ontstaan bij de inzameling in te halen. Door het nemen van deze aanvullende maatregelen moet de achterstand vóór de kerst zijn ingehaald.

De veegmachines kunnen bij lage temperaturen niet worden ingezet en de veegdienst kan door de extreme weersomstandigheden niet normaal haar werk doen. De veegdienst ondersteunt onder deze omstandigheden zoveel mogelijk de inzameling en de gladheidbestrijding.

Zowel de kerstdagen als nieuwjaarsdag vallen in het weekend. Er is dus geen inzameling van grof vuil op deze dagen; de inzameling van huisvuil is ongewijzigd.

Alle bovengrondse papiercontainers worden tussen kerst en oud en nieuw geleegd en afgevoerd naar de werf om vandalisme tijdens de jaarwisseling tegen te gaan. De ondergrondse papiercontainers worden geleegd en afgesloten.

Wij vragen u hiermee rekening te houden en papier en karton in huis te houden om vervuiling en vandalisme op straat tegen te gaan.

De medewerkers van de inzameling en veegdienst van het stadsdeel wensen u fijne en opgeruimde feestdagen toe!


---