Gemeente Zoetermeer

Schoolbasketbalfeest in De Veur

kinderen zijn aan het basketballen
Ondanks de gladde wegen, veroorzaakt door een nieuwe laag sneeuw, hebben dinsdag 21 december bijna 100 schoolteams gestreden om de felbegeerde finaleplaatsen tijdens het schoolbasketbaltoernooi.

Het toernooi werd georganiseerd door de gemeente Zoetermeer en basketbalvereniging Zoebas. In vier verschillende zalen werden in vier categorieën de poulewedstrijden gespeeld. De beste twee teams per categorie mochten 's avonds in Sportcentrum de Veur met elkaar de strijd aangaan voor het scholenkampioenschap van Zoetermeer. Uiteindelijk zijn onderstaande teams kampioen van Zoetermeer geworden.

In de categorie:

* Jongens groep 5 en 6 : Prins Clausschool 2
* Meisjes groep 5 en 6: : 't Plankier

* Jongens groep 7 en 8: : De Saffier

* Meisjes groep 7 en 8 : De Saffier

De bekers werden overhandigd door wethouder Frank Speel en alle deelnemers aan de finalewedstrijden kregen een wedstrijdbal aangeboden door de organisatie.