Keyware


Keyware bevestigt verwachtingen : winst voor het boekjaar 2010

Recordgroei aan authorisatiecontracten

Brussel, België 23 december 2010 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, bevestigt vandaag dat het boekjaar 2010 met winst zal worden afgesloten. Bovenop de winst van 261 kEUR voor de eerste 9 maanden van het boekjaar, zal er tevens voor het vierde kwartaal een winst gerealiseerd worden.

In 2010 heeft Keyware volop ingezet op het aanbieden van totaaloplossingen voor elektronisch betalen aan handelaars, vrije beroepers en overheidsdiensten : keuze uit een modern gamma aan performante betaalterminals, een ruime selectie van authorisatiediensten en gepersonaliseerde service. Dit concept, uniek in België, resulteerde voor het eerst in de geschiedenis van de onderneming in een volledig winstgevend boekjaar.

Niet alleen boekte Keyware een sterke vooruitgang in zijn core-marktsegementen, ook de middelgrote en enkele grotere ketens vertaalden hun vertrouwen in Keyware in diverse langetermijncontracten. Het aantal authorisatiecontracten kende zelfs een exponentiële groei. Hierdoor werden meteen stevige fundamenten gelegd voor 2011.

Stéphane Vandervelde, CEO: Ons uniek concept slaat in als een bom. Als enige speler op de Belgische markt bieden wij de keuze uit verschillende types en merken van betaalterminals en kunnen klanten kiezen via welke provider hun authorisaties verlopen. Terwijl wij vroeger enkel werden gepositioneerd als prijsbreker, percipieert de markt Keyware meer en meer als een trendsetter inzake elektronische betaaloplossingen.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer :

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com

copyright © 2006 Keyware