Persbericht

UNIT4-deelneming I-Signaal sluit strategische samenwerking met Benefits-Plaza.nl ~ Online dienstverlener vergroot aanbod employee benefits met VerzuimSignaal ~

Sliedrecht, 23 december 2010 - UNIT4-deelneming I-Signaal heeft een strategische samenwerking gesloten met Benefits-Plaza.nl. Deze onafhankelijke online dienstverlener op het gebied van employee benefits voegt de verzuimapplicatie VerzuimSignaal van I-Signaal toe aan het productportfolio. Alle mogelijkheden van de verzuimsoftware zijn beschikbaar via Benefits-Plaza. Klanten kunnen verzuimgegevens via de webportal invoeren, waarna deze direct terecht komen in het systeem van de betreffende verzekeraar en arbodienst. Dit vermindert het aantal administratieve handelingen en minimaliseert de foutkans.

Bedrijven hebben een keur aan verzekeringsproducten voor hun werknemers afgesloten. De administratie hiervan is intensief, aangezien voor elke verzekering een aparte administratie moet worden bijgehouden. Benefits-Plaza biedt een portal voor al deze verzekeringen, waardoor klanten gegevens slechts één keer hoeven in te voeren, waarna deze bij alle relevante verzekeraars terecht komen. Ook biedt de oplossing een overzicht van de verzekeringen van een werknemer. De verzuimregistratie is nauw verbonden met verzekeraars, omdat die moeten worden geïnformeerd als een medewerker zich ziek meldt. Door VerzuimSignaal via de portal van Benefits-Plaza te ontsluiten, worden gegevens uit de verzuimapplicatie gesynchroniseerd met de systemen van de verzekeraars.

Ralph van Ginkel, directeur van Benefits-Plaza: "Onze klanten - grote bedrijven en grootzakelijke intermediairs - wilden een oplossing voor de dubbele administratie, aangezien ze de verzuimregistratie apart van hun employee benefits administratie voeren. Tal van klanten verzochten een koppeling met VerzuimSignaal. Hierdoor werken veel verzekeraars al met deze oplossing. Daarnaast is VerzuimSignaal eenvoudig te koppelen aan andere systemen. Dankzij deze koppeling wordt dubbele invoer voorkomen en de foutkans geminimaliseerd, waardoor de administratie veel efficiënter verloopt."

Sander te Wierik, commercieel directeur bij I-Signaal: "We zijn erg blij dat Benefits-Plaza de toegevoegde waarde van VerzuimSignaal als onderdeel van een geïntegreerde portal voor verzekeringsproducten en verzuimmanagement onderschrijft. Door eenmalig in te loggen krijgt de klant toegang tot zijn online-omgeving van waaruit hij zowel zijn werknemersverzekeringen als de verzuimregistratie kan voeren. Met de integratie van VerzuimSignaal in de employee benefits portal komen twee werelden samen die feitelijk gezien nauw met elkaar verbonden zijn."

Benefitsplaza neemt VerzuimSignaal naar verwachting per februari 2011 in gebruik.