Komende week 14.000 mannen op de knieën in de sneeuw


ROTTERDAM, 20101223 -- De winter is sinds twee dagen een feit en uit onderzoek van ThePerfectWedding.nl, Nederlands grootste online trouwmagazine, blijkt dat veel mannen rond de Kerst en de jaarwisseling plannen hebben om op de knieën te gaan.

Cijfers van het CBS uit 2009 geven aan dat jaarlijks 73.477 koppels elkaar het ja-woord geven en uit een enquête onder 1.900 bezoekers van ThePerfectWedding blijkt dat 19% rond de Kerst en Oud & Nieuw is gevraagd. Een snelle conclusie is dat komende week, in nog geen 3 dagen, bijna 14.000 mannen op de knieën in de sneeuw gaan. Dat zijn er ruim 4.600 per dag!

Eerder onderzoek van de NTBO, (Stichting Nederlandse Trouwbranche Organisatie) wijst uit dat de gemiddelde leeftijd van de toekomstige bruid 29 jaar is op het moment van vragen en de leeftijd van de bruidegom 31 jaar. Bruiden die nog een aanzoek in 2010 verwachten of hopen kunnen met de bovenstaande gegevens hun kansen op een aanzoek in de sneeuw inschatten.

Waarom een kerstaanzoek?
De Kerst is de tijd van liefde en gezelligheid. Als DE vraag rond de kerst gesteld wordt, zullen bruidsparen hier elk jaar nog geweldig aan terug kunnen denken. Daarnaast zien veel mensen tijdens de kerstdagen, Oud & Nieuw en nieuwjaarsdag veel familie en vrienden en staat de Champagne sowieso al koud, hoe geweldig is het om dat nieuws meteen te verspreiden?